Selecteer een pagina

Wat doen wij

Phijffer Gardenbroek Van Huet : advocaten voor huurrecht, vastgoedrecht, handels- en contractenrecht

Huurrecht

Het huurrecht is een complex rechtsgebied, of het nu om bedrijfsruimte of woonruimte gaat. Wij adviseren en procederen over alle soorten van huur. Geschillen gaan vaak over huuropzegging, huurprijs of ontruiming. Alle facetten van huur komen aan bod: van het opstellen van huurovereenkomsten tot aan het beƫindigen ervan.

Onroerend goed recht

Het recht op het gebied van vastgoed is veel omvattend. Verschillende disciplines komen in dit rechtsgebied samen. Van onderhandelen over transacties tot aan de afwikkeling ervan. Wij adviseren en procederen onder meer over aan- en verkoop van onroerend goed, over het beheer van vastgoed, over eigendomsverhoudingen, verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, opstalrechten, burenrecht en uitzetting van krakers.

Handelsrecht

Bij het optreden in handelszaken ligt de nadruk op de incasso van handelsvorderingen, aansprakelijkheid voor schade, opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden, geschillen tussen vennoten, oneerlijke concurrentie en onrechtmatige daad.

Contractenrecht

Of het nu een startende of een al bestaande onderneming betreft, een grote of een kleine marktpartij, uit binnen- of buitenland: de methode van het zakendoen en het vasthouden aan basisprincipes blijft altijd een van de belangrijkste aandachtspunten. De nadruk ligt dan op het geven van advies en het voorkomen van procedures. Centraal staat het advies over en het opstellen van overeenkomsten, zoals bijvoorbeeld terzake koop, handelsagenturen, distributie, geldlening, borgtocht. Zaken hebben echter ook betrekking op de uitvoering van overeenkomsten of de opzegging ervan.

Direct contact opnemen

Interesse in onze diensten, neem dan direct contact met ons op.